• slovensko
  • english
  • german
 

Koledar dogodkov

 
 

Vremenska napoved

Ponudniki namestitev

Ob vseh zanimivostih in možnostih rekreacije, ki jih ponuja narava Udin boršta z okoliškim podeželjem, bi bila prava škoda, da bi se vam ob obisku mudilo domov. V vaseh v njegovi okolici vam je na voljo niz prenočitvenih možnosti, od udobnih apartmajev v zavetju sadovnjakov, počitniški sob v družinskih domovih ali hotelu do kampiranja ob Tržiški Bistrici. 

Hotel Marinšek ***
Glavna cesta 2, SI - 4202 Naklo
T.: +386 (0)5 923 41 00
E: info@marinsek.net
I: https://www.marinsek.net

Opis namestitev: V hotelu, zgrajenem leta 2009, je na razpolago 134 ležišč v 61-ih modernih sobah, od enoposteljnih in dvoposteljnih do udobnih apartmajev. Vse sobe so klimatizirane, imajo mini bar, kabelsko televizijo z LCD ekranom, brezžični internet, kopalnico s tušem kabino, večina sob pa tudi balkon. Primerno je za poslovne partnerje ali oddih. V hotelu so še wellness, gostilna, pizzerija, fitnes in bowling.

Jezik komunikacije: angleško, nemško, italijansko, srbsko, hrvaško

 

Gostišče Klub Kovač****
Glavna cesta 1, SI-4202 Naklo
T: + 386 (0)4 2578955
E:mina.marinsek@gmail.com

Opis namestitev: V Naklem, 4km stran od Kranja, oddajajo 5 dvoposteljnih sob****, od katerih sta dve sobi s kavčem in dovolj veliki, da prenoči cela družina. Sobe oziroma gostišče se nahaja v centru Nakla, sobe imajo kopalnico s tušem in wc-jem ter wi-fi internetna povezava. Gostom je zagotovljeno parkirišče za osebno vozilo. Gostišče nudi tudi zajtrk, pol ali polpenzion ter široko ponudbo druge hrane (glej spodaj).

Jezik komunikacije: angleško, nemško, srbsko, hrvaško
 

Turistične sobe Papler *
Turistična ulica 6, SI-4202 Naklo
T: + 386 (0)4 257 10 36
E: jpapler@yahoo.com

Opis namestitev: Za goste imajo na voljo 1 dvoposteljno ter 1 štiriposteljno sobo, obe z lastno kopalnico (stranišče, tuš), v vseh prostorih pa je tudi brezžični internet (wi-fi).

Jezik komunikacije: angleško, nemško, srbsko, hrvaško

 

Sobe Markič **
Turistična ulica 8, SI-4202 Naklo
T: +386 (0)4 257 12 47
E: sobe.markic@siol.net
I: https://www.sobe-markic.si

Opis namestitev: Nastanitveni objekt s parkirnim prostorom in vrtom je v ulici v mirnem vaškem okolju, kjer se s to dejavnostjo ukvarjajo že preko 40 let. Goste poskušajo zadovoljiti in jim omogočiti prijetno in varno namestitev ter izpolniti njihove želje in potrebe po mirnem in dobrem počitku.

Pripravljajo klasičen ali samopostrežen zajtrk, gostom pa so na voljo tudi zeliščna ali masažna kopel ter savna. Za raziskovanje okoliškega podeželja in narave si lahko izposodite kolo, v prijetni vrtni lopi v senci pa lahko uživate počitek, malico, klepet in druženje ali sproščeno igranje. Prav tako vam bodo domači vedno z veseljem pomagali z informacijami o izletih, možnostih za športne aktivnosti (kolesarjenje, jahanje, rafting, ribolov, tenis, fitnes, tek na smučeh, smučanje…) ali vaših drugih aktivnostih.

Jezik komunikacije: angleško, nemško, srbsko, hrvaško

 

Turistične sobe Drinovec
Ulica bratov Praprotnik 9, SI - 4202 Naklo
Tel.: +386(0)4 257 27 45
E: info@sobe-drinovec.com
I: https://www.sobe-drinovec.com/

Opis namestitev: Prenočitev lahko ponudijo 19 gostom, ki jim je na voljo 8 sob – 3 izmed njih imajo skupno kopalnico, ostalih 5 pa lastno kopalnico. Vse sobe so opremljene s kabelsko televizijo, brezžičnim internetom in balkonom. Gostom je na voljo tudi etažna kuhinja, kjer si ob morebitnem večdnevnem bivanju lahko pripravijo prigrizek.

Jezik komunikacije: angleško, nemško, srbsko, hrvaško.

 

Sobe Stare
Cegelnica 23, SI - 4202 Naklo
Tel.: + 386 (0)4 257 19 21  GSM: + 386 (0)30 444 141 

Opis namestitev: Na zeleni lokaciji neposredno ob začetku gozdov Udin boršta ter le 2 kilometra od ribnikov Race, pri Staretovih nudijo 2 dvoposteljni sobi ter 2 3-posteljne sobe. Vsaka soba TV, hladilnik in dostop do interneta. Dvoposteljni sobi imata skupno kopalnico (TWC, tuš), triposteljni sobi pa imata vsaka svojo kopalnico (TWC, tuš). Na voljo je tudi prostorno notranje parkirišče.

Jezik komunikacije: slovensko, nemško, srbsko, hrvaško.

 

Sobe Marinšek Marijan in Marija***
Kranjska cesta 5, SI-4202 Naklo
T: + 386 (0)4 25 77 050, M: + 386 (0)41 635 755
E: poni@t-2.net    
I: https://www.poni-naklo.si

V Naklem oddajajo 6 sodobno opremljenih sob, 5 dvoposteljnih in 1 enoposteljno. Vse sobe imajo kopalnico s tušem in WC. V sobah je gostom na voljo brezžični internet (wireless) in TV. Poleg prenočevanja vam nudimo veliko izbiro tort in kave, najem sejne sobe do 25 oseb, notranjo otroško igralnico in igrišče za otroke zunaj. V stavbi se nahaja tudi trgovina s konjeniško opremo in kozmetični salon NATI. (manj)Naklem oddajajo 6 sodobno opremljenih sob, različnih tipov. Vse sobe imajo kopalnico s tušem in WC. V sobah je gostom na voljo brezžični internet in kabelska TV. Gostom je zagotovljeno parkirišče za osebna vozila in nadstrešek za parkiranje motornih koles. Poleg prenočevanja nudijo najem sejne sobe do 25 oseb, notranjo otroško igralnico in igrišče za otroke zunaj. V hiši se nahajajo še kavarna, trgovina s konjeniško opremo ter kozmetični salon.

Jezik komunikacije: angleško, nemško, srbsko, hrvaško
 

Apartmaji Matijovc****
Podbrezje 192, SI-4202 Naklo
M: + 386 (0)41 538 583
E: matijovc@siol.net 
I: www.matijovc.si

Ponudba: Na sončni in mirni lokaciji kmetije Matijovc pod taborsko cerkvijo sta za goste na voljo 2 apartmaja za štiri ter en apartma za 8 oseb. Vsi apartmaji so klimatizirani, z bogato opremljeno kuhinjo in dnevno sobo s TV.  Apartmaji imajo balkon in teraso ter povezavo Wi-Fi. Možna je izposoja koles, kupite pa lahko katerega od naših priznanih izdelkov (sadje, jabolčni sok, žganje, likerji in darila).

Jezik komunikacije: angleško, nemško, srbsko, hrvaško


Turistična kmetija - Kamp Trnovc
Zgornje Duplje 4, SI-4203 Duplje
T: +386 04 5331000, GSM : + 386 (0)51 365 865
E: mirko.teran@gmail.com 
I: www.trnovc.com

Ponudba: Kamp leži na mirni in zeleni lokaciji neposredno ob reki Tržiška Bistrica. V letu 2007 je prejel nagrado za najboljši slovenski kamp v kategoriji manjših kampov. V kampu je na voljo od 50 - 60 prostorov za postavitev prikolic ali šotorov in je idealen za ljudi kateri bi želeli raziskovati okolico neokrnjene narave Udin boršta, predvsem s kolesarjenjem in pohodništvom. V kampu je urejen sanitarni objekt in je ponoči celoten osvetljen, ob njem pa so urejena teniška igrišča, balinišče in otroško igrišče. Prav tako si je možno izposoditi kolesa.

Jezik komunikacije: angleško, nemško, italijansko, nizozemsko, srbsko, hrvaško

 

Ribja restavracija Tabor (ponujajo tudi sobe in apartmaje)
Podbrezje 246 SI-4202 Naklo
T: + 386 (0)4 533 01 31, M: + 386 (0)41 52 42 52
E: mirko.bodiroza1@gmail.com
I: www.restavracijatabor.com

Ponudba namestitev: Apartmaji in sobe v gostilni in restavraciji Tabor so z letnim vrtom kot nalašč za oddih ali preživljanje aktivnih počitnic. Na voljo imajo dvoposteljne sobe ter apartmaje za 2, 3 ali štiri osebe, vsi pa imajo kopalnico. Kuhinje so združene z dnevnim prostorom. Vsi apartmaji in sobe so opremljeni s sodobno opremo TV sprejemnikom in brezžičnim internetom. 

Gostje se lahko odločijo tudi za katero od pestre ponudbe rekreativnih dejavnosti (tenis, jahanje, ribiški in lovski turizem).

Jezik komunikacije: angleško, nemško, srbsko, hrvaško